عصر يک روز تابستاني بود و در حاليکه برف آرامي شروع به باريدن کردهبود در گوشهاي از شهر تعدادي از هنرمندان دور هم جمع شده بودند تا جلسه محرمانه و فوري کانون هنرمندان با موضوع «کدام کشور براي اقامت بهتر است» را تشکيل بدهند.
جلسه با صحبتهاي شهناز آبشار به طور رسمي آغاز به کار کرد.
آبشار: موضوع جلسه به همه ابلاغ شده و همگي از آن خبر داريد و به طور خلاصه حب الخارج يجمعنا. حالا دلايلتون رو بگيد تا دوستاني هم که مخالفند، قانع بشن.
رضا اجداديان: خيلي واضحه! چون ما 40 ساله يک روز خوش نديديم حتي 3 تا سيمرغي هم که به من دادند الکي بود و فقط بيست و نه تا مرغ داشت.
کيومرث پورمحمد: در تاييد حرف دوست عزيزم بايد بگويم حتي خنده هم به ما حروم کرده بودند و با اينکه به خشايار دماوند گفته بودند يک مجموعه کمدي براي صداوسيما بسازه ولي اينها همه نمايششون بود و اصلا نميذاشتن ما اون فيلم رو ببينيم به همين خاطر هم من نتونستم ببينم.
مائده اعتماد آسيا: من رو هم 40 سال متوقف کردند و با اينکه رفتم خارج و هرکاري خواستم کردم ولي بازم اجازه دادند برگردم و حتي بهم سيمرغ دادند تا اونجا نتونم به پيشرفتم ادامه بدم. البته متاسفانه بعدش فهميدم کلاغ رو رنگ کردند و به جاي سيمرغ بهم دادند.
رامبد پير: مگه بيمارستانهاي اينجا عمل زايمان هم دارند؟
امين چغندر: اصلا ما چرا بايد دليل بياريم؟ زحمت کشيدم دوست دارم برم. اون رعيتي که چشمش فقط به يک کيسه سيب زميني بيشتر هست اگه زحمت ميکشيد؛ ميرفت. صبح تا شب تو معدن کار ميکنه سختي کار ما رو مگه ميفهمه؟
شهناز آبشار: خب فکر ميکنم همه دوستان به اندازه کافي قانع شدند و بهتره الان بريم سر مکانش.
محمدرضا ربعه: کانادا کشور خيلي خوبي هست چون سگهايي که داره خيلي مودبند و مثل سگهاي اينجا پاچه آدم رو نميگيرن.
مهرناز ايزددوست: چرا توهين ميکني آقا؟ سگهاي اينجا خيلي هم خوبند و حتي به نظر من نجس هم نيستند.
فرنوش فرضيه: آره واقعا من براي همين از رئيسجمهور خواستم که حکم به عدم نجاست سگ بده.
حانيه توکلي: نظرتون درباره گربه چيه بچهها؟ من که از وقتي گربهام مرده افسردگي گرفتم و آرزو ميکنم زودتر برم پيشش. ديشب هم خوابش رو ديدم که داشت تو يک مکان خيلي سرسبز آواز ميخوند.
دينا حميد: اين بحثهاي مسخره چيه ميکنيد؟ الان من اگر به آقاي چغندر يک ثانيه دست بدم چه اتفاقي ميفته که اينجا اينقدر روش حساسند؟ ولي اونور چي؟
سارا تازه: نه بابا اونها اينقدر عقب مونده نيستند تازه اگه شوهرخواهرت هم بغل کني چيزي نميگويند چه برسه به دست دادن.
آيناز طبيبي: اينها که چيزي نيست. حتي براي تامين نيازهاي جنسيشون هم نيازي به ازدواج ندارند.
حبيب فرخ نسب: دوستان کشورهاي آمريکايي اينقدر هم که ميگيد خوب نيستند. من خودم تو ده هزاردلاري که ماهيانه بايد براي خانوادهام بفرستم زاييدم و مجبورم از مردمي که حاضرم نباشند تا پسرم تو رفاه باشه، پول گدايي کنم بفرستم براش.
آرزو بينام: آره واقعا. تا سوئيس هست چرا کانادا؟!
درباره این سایت